Logerij in Baarle Nassau voor het omtoveren van uw meubels

 

Bent u toe aan vernieuwing van uw meubels in uw woning of bedrijf? Droomt u van nieuwe meubels of een andere kleur? Woont u in de buurt van Baarle Nassau of in Baarle Nassau ? Dan is Blankhout Brabant uw beste partner als logerij in Baarle Nassau .

 

Blankhout Brabant is dè logerij in Baarle Nassau en is al jarenlang gespecialiseerd in het afwerken en logen van meubels in iedere gewenste kleur. Geef uw woning een nieuwe uitstraling zonder hoge kosten, door middel van het logen van uw meubels. Zo hoeft u geen nieuwe meubels te  kopen maar geeft u uw oude meubels een totaal andere look. Heeft u houten of metalen meubelen waarvan lak, verf of beits verwijderd moet worden? Neem dan contact op met Blankhout, dè logerij in Baarle Nassau en omstreken, voor de veiligste, goedkoopste en snelste oplossing.

 

Wat kan onze logerij in Baarle Nassau voor u betekenen?

Onze logerij in Baarle Nassau voert verschillende werkzaamheden voor u uit. Hierbij kunt u onder andere denk aan het verwijderen van: IMG_7279
 • Verf
 • Beits
 • Was
 • Laklagen van uw meubels
 • Deuren
 • Luiken
 • Huisraad en andere voorwerpen

 

Voorkom beschadiging

Het kost veel energie en tijd als u zelf de materialen afkrabt of een afbijtmiddel gebruikt. Daarnaast is de kans op beschadiging veel groter. Loog of Loogprodukten zijn ouderwets en schadelijk voor het hout. Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten. Daarom werken wij met vloeistoffen die geen water, loog of zuren bevatten. Vandaar dat het niet mogelijk is de Blankhout kwaliteit te evenaren. Voorkom beschadiging en neem contact op met uw logerij in Baarle Nassau .

 

Een nieuw interieur tegen lage kosten!

Wanneer u kiest voor Blankhout, de beste logerij in Baarle Nassau en omgeving, bent u verzekerd van een heerlijk gevoel van een nieuw interieur tegen lage kosten. In onze werkplaats beschikken wij over speciale baden om alle meubels te kunnen ontlakken van alle was, beits, verf of laklagen.

 

Wilt u weten wat het eindresultaat is van het logen door logerij Blankhout Brabant? Kom dan langs bij de beste logerij in Baarle Nassau en omgeving en bekijk de mogelijke resultaten. Ook kunnen we door middel van een proefplankje laten zien hoe het wordt.

 

Iedereen is welkom bij Blankhout, wij werken onder andere voor:
 • Particulieren met alle mogelijke meubelen.
 • Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren, ect.
 • Antiquairs
 • Meubelmakers
 • Instellingen en tehuizen met veel meubilair
 • Booteigenaren
 • Aannemers
Bij brand, rook, roet of waterschade aan uw meubelen kunnen wij gratis bemiddelen met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Metaal ontlakken

Ook kunt u bij Blankhout Brabant metaal/aluminium ontlakken. De lak op ijzer en aluminium voorwerpen wordt bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het ontlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen en hekwerken bij Blankhout Brabant is een zeer veilig proces. Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.

 

Voor meer informatie of vragen over de werkzaamheden van Blankhout, dé logerij in Baarle Nassau en omstreken, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 076 53 29 888 en 06 20 74 33 10 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht