Logerijen Brabant

Logerijen in Brabant

Logerijen Brabant voor al uw meubel wensen

logerij-brabantWoont u in Brabant of in de omgeving Brabant en wilt u uw meubels laten logen? Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant is het adres om uw meubels te laten logen. Wij geven uw houten meubels een nieuw leven en een nieuwe look welke past bij uw wensen, eisen en omgeving. Wanneer u uw meubels bij Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant brengt, bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit en vakkundig advies. Wij bekijken vooraf samen met u welke behandeling het beste is. Daarbij geeft Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant u een aanbieding op maat. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Hout ontlakken

Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant werkt met een speciaal systeem om uw houten meubels te kunnen ontlakken. Deze  worden  behandeld met een speciale vloeistof. Onze ontlakkingsvloeistof heeft geen zuur, water of loog als basis. hierdoor blijft de houtsructuur, de lijmverbinding en het fineer onaangetast. Maar alle verf-, beits-, kleurstoffen en laklagen worden vakkundig verwijderd.

Metaal ontlakken

Ook kunt u bij Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant metaal/aluminium ontlakken. Lakken van ijzer en aluminium voorwerpen worden bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het onlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen, hekwerken etc… bij Blankhout Brabant is een zeer veilig proces. Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.  (zelfs in de allerkleinste hoekjes)
Let op!! Bij stralen kan het metaal krom trekken of wordt erg ruw.

Zelf lakken

Wilt u uw meubels alleen door ons laten logen en wilt u zelf uw meubels aflakken dan kan Blankhout Brabant u het juiste en vakkundig advies geven. Onze vakmannen kunnen op uw verzoek de meubels schuren en reinigen.

Houtworm bestrijden

Houtworm zijn kleine beestjes die zich voeden aan uw houten meubelstuk. Wanneer u kleine hoopjes zaagsel op de grond ziet in de buurt van uw meubels is het verstandig de hulp van Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant in te schakelen. Wij hebben er de know-how, middelen en apparatuur voor om de volgende ongedierten te bestrijden:

 • Houtworm
 • Boktor
 • Spinthout
 • Bonteknaagkever.(drooghoutboorders)

Gevolgen

Alle houtaantasters verzwakken hout. Vele oudere meubels hebben last van een of meer van de hier bovengenoemde ongedierte. Het is noodzakelijk om hier de juiste aandacht aan te schenken. De behandeling hiervan kan Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant voor u verzorgen.

Wilt u gebruik maken van de bovenstaande diensten die Blankhout Houtreinigers logerijen Brabant voor u kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Iedereen is welkom
Blankhout werkt voor particulieren en bedrijven.

Wij werken voor:

 • Particulieren met alle mogelijke meubelen.
 • Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren, ect.
 • Antiquairs
 • Meubelmakers
 • Instellingen en tehuizen met veel meubilair
 • Booteigenaren
 • Aannemers
 • Etc.

BIJ BRAND, ROOK, ROET OF WATERSCHADE AAN UW UW MEUBELEN KUNNEN WIJ VOOR U GRATIS BEMIDDELEN MET UW VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ.

Nieuws

blankhout-brabant

contact-button

Wij werken voor:

* Particulieren met alle mogelijke meubelen
* Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren
* Antiquairs
* Meubelmakers
* Instellingen en tehuizen met veel meubilair
* Booteigenaren
* Aannemers

Direct contact