Meubelontlakking Maastricht

 

U bent op zoek naar een logerij voor het afwerken van al uw meubels, herstel-, en restauratiewerkzaamheden en meubelontlakking in Maastricht ? Dan bent u bij Logerij Blankhout aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf, beits, was en laklagen van uw meubels, deuren, luiken, huisraad en al uw andere voorwerpen. Logerij Blankhout is úw beste partner als het gaat om meubelontlakking in Maastricht en omgeving.

 

Naast de meubelontlakking in Maastricht is het afwerken (lakken, kleuren en spuiten) van meubels ook een specialisme van Logerij Blankhout. Onze deskundige en ervaren vakmensen weten welke voorbehandeling elk materiaal nodig heeft. Het is ook mogelijk om uw meubels zelf af te lakken, wij kunnen dan op uw verzoek de meubelontlakking geheel verzorgen.

 

Meubelontlakking in Maastricht en omstreken..

Bij Blankhout, de logerij in Maastricht en omstreken kunt u als geen ander uw meubelontlakking in Maastricht laten verzorgen. De meubels worden dan ondergedompeld in een speciaal bad. Hierin kunnen de meubels vervolgens een tijd weken. Op deze manier wordt er niets beschadigd en wordt alleen de laklaag verwijderd. Een bijkomend voordeel is dat bij deze behandeling tevens alle eventuele aanwezige houtwormen worden vernietigd.

 

Waarom meubelontlakking in Maastricht door Logerij Blankhout?meubelontlakking
 • Uw meubels krijgen een mooi nieuw uiterlijk
 • Lage kosten
 • Geen beschadiging
 • Milieu vriendelijk
 • Iedere gewenste kleur
 • Mogelijkheden

 

Voor zowel het logen, afwerken als de meubelontlakking in Maastricht kunt u bij Blankhout terecht. Hierbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en mogelijkheden. Wanneer wij met u tot de beste kleur voor uw meubel gekomen zijn, kunt u kiezen voor verschillende soorten afwerkingen en effecten. Wilt u meubels met glans? Of juist liever een mat effect? Logerij Blankhout, de ontlakking specialist in Maastricht en omgeving geeft u graag een persoonlijk advies.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over meubelontlakking in Maastricht ? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 076 53 29 888 of 06 20 74 33 10 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht